Solo-KolosSOLO-KOLOS ARTYKUŁY I URZĄDZENIA BIUROWE

Strefa klienta (połączenie szyfrowane)

Nowy klient - rejestracja | Przypomnij hasło | Pomoc

Twój koszyk: ilość: 0, wartość: 0 zł
Obejrzyj koszyk i dokonaj zakupu

Zobacz schowek

Porady, rabaty i zamówienia tel. (34)366-72-72.

Hurt, wyceny i zapytania ofertowe sklep@solokolos.pl.

Termin płatności 14 dni dla instytucji budżetowych.

Darmowa dostawa od 250 zł.

Niszczarki Kobra Niszczarki Opus Niszczarki Fellowes Produkty Fellowes 1 Produkty Fellowes

Aktualności » Niszczarki Opus opinie naszych klientów.

Niszczarki Opus opinie naszych klientów.

Niszczarki Opus opinie naszych klientów.

Opinie o wybranych niszczarkach Opus dostępnych w naszej ofercie w kategorii: Niszczarki dokumentów.

Niszczarka OPUS VS 1202 CD

Niszczarka OPUS VS 1202 CD

Opinie o niszczarce OPUS VS 1202 CD.

piter7245 | 2 grudnia 2016 | 08:58

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: godny uwagi

Zalety: jakość | wygląd | cena

Wady: --

ewa | 7 lipca 2016 | 20:26

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: rewelacyjna, sprawdza sie w małym biurze.

Zalety: cena | prosta obsługa | funkcjonalność

Wady: głośność

edyta | 8 czerwca 2016 | 15:56

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: produkt zgodny z oczekiwaniami

Zalety: jakość | wygląd | cena | prosta obsługa | funkcjonalność | wydajność

Wady: --

azia | 9 lutego 2016 | 14:02

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: jakościowo b. dobra

Zalety: wygląd | cena | prosta obsługa

Wady: głośny

Paweł | 17 lipca 2015 | 07:52

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: w porządku zgodnie z oczwkiwaniem

Zalety: jakość | cena

Wady: --

Zarząd Dróg | 17 marca 2014 | 07:24

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Super niszczarka

Zalety: wygląd | wielkość | funkcjonalność | wydajność

Wady: głośny

Kasia | 7 października 2013 | 22:26

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: REWELACJA

Zalety: jakość | wygląd | cena | funkcjonalność | wydajność

Wady: --

izi30 | 12 kwietnia 2013 | 09:05

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Sprawdza się w biurze, funkcje i działanie zgodne z opisem producenta

Zalety: --

Wady: --

skorpion64 | 4 kwietnia 2013 | 07:41

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: dopiero dokonałem zakupu. Polecony w jednym ze sklepów zajmujących się handlem sprzętem biurowym. Czad pokaże.

Zalety: wygląd | funkcjonalność | wydajność

Wady: głośny

Malibu | 27 lutego 2013 | 18:08

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: bardzo udany i za przyzwoitą cenę

Zalety: --

Wady: --

YennaW | 15 stycznia 2013 | 10:26

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Produkt pozytyny. JEdyny mankament roznica w opisie i isnstrukcji, podobno nie niszy spinaczy ale jeszcze nie zostalo to sprawdzone

Zalety: --

Wady: --

Bille-Polska | 7 listopada 2012 | 18:49

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: dobra za rozsądną cenę

Zalety: --

Wady: --

Akrostal | 31 października 2012 | 11:53

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: DOBRY

Zalety: --

Wady: --

emilka_sz | 22 października 2012 | 13:10

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Dobry produkt za stosunkowo nie wysoką cenę.

Zalety: jakość | cena

Wady: głośny

Darek | 16 października 2012 | 16:59

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Identyczna chodziła 6 lat bez awarii. Trochę głośna praca, ale to przecież niszczarka. Gdyby jeszcze wszystkie koła mechanizmu były metalowe ...

Zalety: wygląd | cena | funkcjonalność

Wady: --

Vlad | 21 grudnia 2011 | 16:33

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Polecam.

Zalety: niszczy zszywki | duży kosz | idealna do domu

Wady: głośny

ralf | 21 listopada 2011 | 15:04

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: za wcześnie na opnie, póki co działa bez zarzutu,

Zalety: niszczy karty kredytowe i płytki CD. | dobra jakość w przystępnej cenie

Wady: --

aleks | 25 września 2011 | 20:33

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: pozytywna

Zalety: duży kosz | niszczy karty kredytowe i płytki CD.

Wady: szybkie przegrzewanie

PMB | 12 września 2011 | 19:51

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Bardzo przyzwoita niszczarka za ludzkie pieniądze.

Zalety: małe ścinki | duży kosz | niszczy karty kredytowe i płytki CD. | dobra jakość w przystępnej cenie

Wady: --

STANISŁAW | 8 czerwca 2011 | 16:40

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: BARDZO DOBRY PRODUKT POLECAM

Zalety: małe ścinki | niszczy karty kredytowe i płytki CD. | dobra jakość w przystępnej cenie

Wady: --

Niszczarka OPUS VS 711 CD

Niszczarka OPUS VS 711 CD

Opinie o niszczarce OPUS VS 711 CD.

Marta | 7 kwietnia 2011 | 12:36

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: produkt zgodny z opisem, działa bez zarzutów, jesteśmy zadowoleni

Zalety: małe ścinki | niszczy karty kredytowe i płytki CD. | dobra jakość w przystępnej cenie

Wady: głośny | szybkie przegrzewanie

Niszczarka OPUS TS 2215 CD 4 x 38 mm

Niszczarka OPUS TS 2215 CD 4 x 38 mm

Opinie o niszczarce OPUS TS 2215 CD.

Anetka | 14 kwietnia 2015 | 16:23

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: urządzenie bardzo ciche, dużym plusem jest jednorazowa duża ilość kartek, którą można zniszczyć

Zalety: cicha praca

Wady: --

Niszczarka OPUS CS 2208 CD 2 x 12 mm

Niszczarka OPUS CS 2208 CD 2 x 12 mm

Opinie o produkcie Niszczarka OPUS CS 2208 CD 2 x 12 mm.

Łukasz | 9 października 2013 | 10:36

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Godny uwagi

Zalety: cicha | funkcjonalność

Wady: wydajność

Jaro | 12 lipca 2013 | 15:09

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: doskonała niszczarka za przystępną cenę

Zalety: --

Wady: --

Niszczarka OPUS TS 2222 CD

Niszczarka OPUS TS 2210 CD 3 x 9 mm

Opinie o niszczarce OPUS TS 2222 CD.

Robopinia | 25 stycznia 2016 | 12:37

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Urządzenie spisuje się zgodnie z oczekiwaniami.

Zalety: jakość | wygląd | cena | prosta obsługa | funkcjonalność | wydajność

Wady: --

Nie wiesz jakie urządzenie do niszczenia dokumentów wybrać?

Zadzwoń lub napisz do nas a postaramy się dobrać odpowiednią niszczarkę do Twoich potrzeb.

Tel. (34) 366-72-72 Email: sklep@solokolos.pl

Więcej aktualności