Solo-KolosSOLO-KOLOSARTYKUŁY
I URZĄDZENIA
BIUROWE

34 360-41-70
Zadzwoń! 8:00 - 16:00
Wyceny, hurt i zapytania
ofertowe sklep@solokolos.pl.
Porady, rabaty i zamówienia
tel. (34) 366-72-72
Termin płatności 14 dni dla
instytucji budżetowych.
Darmowa dostawa
od 250 zł.
Pracujemy
pn-pt: 8:00-16:00

Nie wiesz jaki produkt wybrać?

Zadzwoń lub napisz do nas,
a postaramy się dobrać odpowiedni produkt dla Ciebie.

Tel. (34) 366-72-72
Email: sklep@solokolos.pl

Aktualności » Laminatory biurowe opinie naszych klientów.

Laminatory biurowe opinie naszych klientów.

Laminatory biurowe opinie naszych klientów.

Opinie o wybranych laminatorach biurowych dostępnych w naszej ofercie w kategorii: Laminatory biurowe.

Laminator Argo OL290 A4 125 mic

Laminator Argo OL290 A4 125 mic

Opinie o laminatorze Argo OL290.

TADEK | 15 grudnia 2015 | 12:34

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: BARDZO DOBRY

Zalety: jakość | cena | łatwa w obsłudze

Wady: --

Laminator Fellowes Spectra A4 125 mic

Laminator Fellowes Spectra A4 125 mic

Opinie o laminatorze Fellowes Spectra A4.

Barbara | 14 grudnia 2016 | 19:21

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: bardzo ładny wygląd i jak na razie działa bez zarzutu

Zalety: --

Wady: --

Bartosz | 17 października 2016 | 08:56

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: Wszystko działa jak należy :)

Zalety: --

Wady: --

woytass | 16 listopada 2015 | 12:00

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Przez tydzień używania nie spotkały mnie żadne trudności. Wybrałem markę Fellowes, bo mam już bindownice tego producenta i jest wykonana solidnie. Laminatora używam do laminowania legitymacji - układanie ich dłuższym bokiem do wałków powoduje, że niecałkowicie wychodzą z laminowania (tzn. odległość wałków od krawędzi obudowy wynosi około 8cm) i trzeba przechylać laminarkę by się wysunęły.

Zalety: jakość

Wady: --

k.miro | 9 listopada 2015 | 12:55

Ocena: 3.0 / 5

Opinia: Wygląda jakaby był używany.

Zalety: --

Wady: --

Laminator OPUS uniLAM A4 125 mic

Laminator OPUS uniLAM A4 125 mic

Opinie o laminatorze OPUS uniLAM A4.

aga | 22 czerwca 2016 | 12:56

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: jakość odpowiada cenie

Zalety: --

Wady: --

Agnieszka | 28 stycznia 2016 | 08:13

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: godny polecenia

Zalety: cena | rozmiar

Wady: --

Żaneta | 13 kwietnia 2015 | 15:37

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: dziala poprawnie :) szybko sie nagrzewa i laminuje tez szybko.

Zalety: wygląd | cena | szybki

Wady: --

Laminator Fellowes Spectra A3 125 mic

Laminator Fellowes Spectra A3 125 mic

Opinie o laminatorze Fellowes Spectra A3.

AB0 | 4 marca 2016 | 10:10

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: wszystko zgodnie z opisem producenta. doskonała do małego biura.

Zalety: --

Wady: --

AG. | 6 stycznia 2016 | 22:09

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: OK!

Zalety: --

Wady: --

Laminator Fellowes Saturn 3i A4 125 mic

Laminator Fellowes Saturn 3i A4 125 mic

Opinie o laminatorze Fellowes Saturn 3i A4.

landi | 22 lutego 2016 | 22:46

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: spełnia moje oczekiwania

Zalety: jakość | szybki

Wady: nie zauważyłem

Studentkasm | 7 września 2015 | 22:26

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Godny uwagi

Zalety: --

Wady: --

Laminator Wallner DWL-4CF A4 150 mic

Laminator Wallner DWL-4CF A4 150 mic

Opinie o laminatorze Wallner DWL-4CF.

Bogusław | 4 listopada 2016 | 17:13

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Dobry do biura jak i indywidualnych potrzeb, prosty w obsłudze, laminuje na zimno jak i na gorąco.

Zalety: --

Wady: --

Monika | 30 marca 2016 | 17:12

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: bardzo dobry do małego biura

Zalety: wygląd | cena | szybki

Wady: --

Krystian | 1 grudnia 2015 | 10:28

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Laminatorki używam raptem tydzień czasu, ale nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń. Jest prosta w obsłudze inie dzieje się nic niepokojacego.

Zalety: jakość | cena

Wady: --

Laminator Fellowes Saturn 3i A3 125 mic

Laminator Fellowes Saturn 3i A3 125 mic

Opinie o laminatorze Fellowes Saturn 3i A3.

Adam | 22 czerwca 2016 | 10:10

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Bardzo dobry, szybki laminator.

Zalety: wygląd | szybki | wydajność

Wady: --

blutka | 4 stycznia 2016 | 14:40

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Laminator godny uwagi.

Zalety: jakość | wygląd | cena

Wady: --

izasadok | 15 października 2015 | 19:48

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: Rewelacyjny

Zalety: jakość | wygląd | cena | szybki | wydajność | rozmiar

Wady: --

beata | 20 lutego 2013 | 21:42

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Laminator działa bez zarzutu, produkt juz sprawdzony, nadaje sie do laminowania większej ilości dokumentów

Zalety: łatwy w obsłudze | wydajność | efekt

Wady: --

Laminator Wallner DWL-3AF A3 150 mic

Laminator Wallner DWL-3AF A3 150 mic

Opinie o laminatorze Wallner DWL-3AF.

Arcus | 11 lutego 2017 | 16:59

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: Bardzo dobry i niedrogi sprzęt. Polecam

Zalety: --

Wady: --

Laminator Wallner LM341 A3 250 mic

Laminator Wallner LM341 A3 250 mic

Opinie o laminatorze Wallner LM341 A4.

Władysław | 22 grudnia 2016 | 07:52

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Towar zgodny z oczekiwaniem

Zalety: wydajność

Wady: --

MAREK | 22 grudnia 2015 | 11:37

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: OK

Zalety: --

Wady: brak

Laminator Fellowes Jupiter 2 A3 250 mic

Laminator Fellowes Jupiter 2 A3 250 mic

Opinie o laminatorze Fellowes Jupiter 2 A3.

Jolanta | 23 listopada 2015 | 09:12

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: godny polecenia

Zalety: jakość | wygląd

Wady: --

Tommy | 30 marca 2012 | 08:00

Ocena: 4.0 / 5

Opinia: Świetna jakość wykonania.Dużo funkcji.Polecam.Wczesniej mialem OPUSA UNILAM A3 ale to byla tragedia i wyrzucone pieniądze, wciągal folie i marszczył.

Zalety: łatwy w obsłudze | jakość | wydajność

Wady: --

Laminator Fellowes Venus 2 A3 250 mic

Laminator Fellowes Venus 2 A3 250 mic

Opinie o laminatorze Fellowes Venus 2 A3.

Agnieszka | 2 lutego 2016 | 11:22

Ocena: 5.0 / 5

Opinia: Godny polecenia, miałam już inne marki i niestety ich jakość jest coraz niższa - już nie będę pisać jakie :) Przed tym laminatorem kupiłam w innym sklepie nowy! laminator, który przyszedł już zepsuty.

Zalety: mały | szybki | efektowny design

Wady: --

Nie wiesz jaki sprzęt do laminacji wybrać?

Zadzwoń lub napisz do nas a postaramy się dobrać odpowiedni laminator do Twoich potrzeb.

Tel. (34) 366-72-72 Email: sklep@solokolos.pl

Więcej aktualności